voor mens & hond

Jouw hondenschool en raadgever, online en aan huis

Workshops

 

Een terugkomdag bij jou als fokker, een teambuildingsdag binnen de organisatie, een vrijgezellenfeestje voor de hondenliefhebber die gaat trouwen, noem het maar op!

Er zijn genoeg redenen en mogelijkheden voor een leuke en/of leerzame, hondse activiteit. Een workshop kan helemaal voor de fun zijn, maar ook een educatief tintje hebben. In een educatieve workshop wordt de focus gelegd op het trainen van honden of op persoonlijke- en/of groepsontwikkeling. Afhankelijk van de workshop kan deze gevolgd worden met eigen honden of met honden van The Dog Effect. 

 

Click en shape

Deelnemers leren hoe ze kunnen werken met de clicker of een clickwoord en hoe deze ingezet kan worden om het gedrag van de hond te ‘shapen’ (vorm te geven). Natuurlijk niet door middel van droge stof, maar door het aanleren van een nieuwe oefening bij de hond.

 

Parcours

De deelnemers leren hun hond door een parcours te sturen met oefeningen uit de behendigheid, hoopers, balans en gehoorzaamheid.

 

Teamuitje & Teambuilding

Er wordt op een interactieve manier gewerkt aan het inzetten van kwaliteiten, samenwerken, leiderschap, communicatie en het vieren van successen. Tijdens een teamuitje staat plezier centraal, tijdens teambuilding is er daarnaast een sterke focus op persoonlijke en groepsontwikkeling. 

 

 

 

Alle informatie en oefeningen worden afgestemd op het niveau van de deelnemers. Interesse in een workshop, maar staat jouw wens er niet tussen?

We stemmen graag met jou af om tot maatwerk te komen.